U većini slučajeva robu je moguće dostaviti i preuzeti (ako bolje odgovara) na lokaciji Zagreb- Žitnjak!
Tel.: +38598700875 / E-mail: info@bisa.hr

Bisa Facebook

Laserski strojevi

Postoje razne metode obilježavanja različitih površina. To uključuje sitotisak, točkasto obilježavanje ( dot pen), elektrokemijsku obilježavanje i lasersko graviranje (obilježavanje – markiranje) Iako su sve tehnike imaju svoje prednosti i pogodna su za razne površine, lasersko graviranje (obilježavanje – markiranje) ima dodatnu prednost ; mogućnost obilježiti razne površine, u rasponu od teških materijala poput metala do relativno osjetljivih, one poput plastike, silikona i stakla.

Graviranje (obilježavanje – markiranje) krhkih i nježnih materijale je težak zadatak, te rizik od trajnog oštećivanja materijala stalno postoji. Međutim, laserska tehnologija većinom eliminira rizik od oštećenja materijala u cijelosti i ima sposobnost za obilježavanje materijala poput plastike i silikona, koji se ne mogu označiti pomoću drugih tehnologija.

Moderni laserski strojevi su računalno kontrolirani kako bi se osigurala visoka točnost. Oni također imaju zaslon na kojem prikazuju točno ono što će se ispisati. Pritiskom na nekoliko tipki, dobivate svoj rad s vrhunskom preciznošću.

Laserski strojevi imaju mogućnost ispisa dizajna i alfanumeričkih nizova na vrlo malim površinama. Oni mogu ispisati dvadesetak znakova na površini manjoj od centimetra, a bez ikakvoga rizika od oštećenja površine.

KT-LF20

Lasersko graviranje (obilježavanje – markiranje) je primjenljivo u raznim industrijama te je stekao ogromnu popularnost u elektroničkoj industriji posebno. Kako je tehnologija i dalje napreduje, tako elektronički uređaji i njihovi dijelovi postaju manje svaki dan. Međutim, svaki od sastojaka, koje se često mjeri nekoliko milimetara u dužinu, moraju biti označeni kako bi osigurali pravilnu identifikaciju. Precizno označavanje otpornika, diode, integriranih sklopova, itd, može se postići pomoću obilježavanja ( markiranja ) laserskom tehnologijom , bez rizika od oštećenja komponenti.

Lasersko graviranje ( obilježavanje – markiranje) se koristi u medicinskoj industriji, tipično za označavanje kirurških instrumenata i druge osjetljive medicinske opreme. Medicinska oprema je često kemijski tretirana da sprečavaju koroziju; lasersko označavanje Osigurava da ta površina ostaje nepromijenjena, nakon markiranja. To je siguran i zgodan način označavanja.

Postoji nekoliko drugih prednosti koje su povezane s laserskim graviranjem kada je u pitanju kvaliteta na krhkom i nježnom proizvodima

  • Jednokratno označavanje – Nakon što je proizvod označen, oznaka se ne može ukloniti!
  • Pogodan za objekte različitih veličina
  • Kontrola računalom može osigurati točnost i do razine mikrona

Postoje razni laserski strojevi dostupni putem brojnih proizvođača diljem svijeta, ali kada je u pitanju odlične kvalitete, pouzdanosti i sjajnu izvedbu, naši  su među najboljima, uskoro u našoj ponudi, a možemo vas i povezati s osobom u tvornici koja će vam dati uz našu preporuku najbolji omjer kvalitete i cijene te samostalno naručite stroj od pouzdanog i provjerenog dobavljača.


Leave Your Review on Google