Uvjeti narudžbe

Spread the love

Dogovoreni uvjeti poslovanja

Kupci u web shopu http://lasersko-graviranje.bisa.hr s mjestom stanovanja Republici Hrvatskoj narudžbom prihvaćaju i potvrđuju uvjete poslovanja Bisa-trgovina d.o.o..  Narudžbu u ime i za račun maloljetnika ili  nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na kontakt stranici  .

Cijene su izražene u kunama (sa PDV-om) i vrijede do isteka zaliha. Slike i opisi proizvoda su informativnog karaktera te za sve nejasnoće pošaljete upit na kontakt stranici.

 

NARUČIVANJE

Proizvodi iz web shopa se naručuju putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Pri kupnji na našem web shopu kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda.

Postupak narudžbe se ostvaruje u 4 jednostavna koraka:

1. dodati izabrane proizvode u košaricu;
2. prijava korisnika
3. Postupak narudžbe:
a. Adresa isporuke
b. Način isporuke
c. Način plaćanja
d. Potvrda
Kada je postupak narudžbe potvrđen, na Vašu e-mail adresu ćemo poslat potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na info@bisa.hr , na telefon: 095 220 7 220. Bisa-trgovina se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode najkasnije u roku od 30 dana. ili vas obavijestiti o nedostupnosti količine-tipa proizvoda te putem e-maila radi dogovora o zamjenskom proizvodu ili otkazivanju narudžbe.

NAČIN PLAĆANJA

Našim kupcima nudimo različite mogućnosti plaćanja:
· pouzećem
· putem predračuna

Pouzećem
Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku dostavne službe Hrvatske pošte.

Putem predračuna
Prilikom potvrde narudžbe na Vaš e-mail poslat ćemo Vam predračun. Otprema i dostava započinje nakon provere uplate na našem žiro računu.

Kreditne kartice
trenutno ne primamo kreditne kartice

Paypal

DOSTAVA

Dostavu proizvoda obavljaju dostupne dostavne službe ovisno o udaljenosti. Vrijeme isporuke za odmah dostupne proizvode je u roku 3 do 10 dana.  Informaciju o visini troškova dostave moći ćete jasno iščitati u postupku naručivanja putem interneta gdje će spomenuta stavka „dostava“ jasno biti definirana.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

ZAŠTITA PODATAKA

Kupujte sigurno u našoj web trgovini, jer Vam sigurnost pouzdano jamčimo!

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Bisa-trgovina d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.

PODACI O KREDITNOJ KARTICI

trenutno ne primamo kartice